Selecteer een pagina

Service

GECO kan het onderhoud aan al uw machines en materieel verzorgen. De periodieke keuringen, reparaties en onderhoud worden gedaan door onze eigen werkplaats.

SERVICE

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onderhoud

Wij kunnen het onderhoud aan al uw materiaal verzorgen. Onze ervaren monteurs zorgen er voor dat uw materiaal het juiste onderhoud krijgt wat het nodig heeft.
Wat kunnen wij onderhouden?

Keuring

Wij kunnen de keuringen van uw machines verzorgen. Onze keurmeesters zorgen er voor dat uw materiaal de juiste keuring krijgt volgens de laatste eisen.
Wat kunnen wij keuren?

Op- en afbouw

Wij kunnen het op- en afbouwen van uw materieel verzorgen.

Advies

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Mocht u advies nodig hebben over welk artikel u het beste kan gebruiken voor uw klus of een vraag over de werking of een storing, twijfel dan niet en neem gerust contact op.

Reparatie

Wij kunnen reparaties aan uw materieel uitvoeren. Dankzij onze eigen werkplaats, ervaren monteurs en jarenlange ervaring worden problemen snel verholpen zodat u zo min mogelijk vertraging oploopt.

Transport

GECO beschikt over eigen transport. Dit resulteert in korte levertijden afgestemd op uw behoefte en dat voor een zo gunstig mogelijke prijs.